MENTAL TRÄNING & PERSONLIG UTVECKLING FÖR PRIVATPERSONER & FÖRETAG

KimPorträtt-bred2

MENTAL TRÄNING & PERSONLIG UTVECKLING FÖR PRIVATPERSONER & FÖRETAG

Terapeut & Coach

-som bygger er mentala styrka till att lösa problem och utvecklas genom utmaningar.

Jag hjälper er med allt ifrån att nå mål & maxa potential - till att stärka självkänsla & välmående. Du får en terapeut som coachar dig genom svårigheter så att du snabbt kan få märkbara resultat utan att behöva bekosta flera års tid av psykoterapi eller dyra kurser.

Ni finner mig autentisk, transparent och trygg i kontakten där jag upplevs genuint nyfiken och intresserad av just dig och hur vi kan komma tillrätta med specifikt dina svårigheter. Jag jobbar därför med en tydlig kommunikation som anpassas efter ditt typ av språk för att vi ska hitta rätt riktning för dig eller din verksamhet.

Styrkan ligger såklart i att ha en coach som också har en bred utbildning & kunskap inom modern psykologiforskning med mångårig erfarenhet av kliniskt psykoterapeutiskt arbete.

Mina tjänster

Psykoterapi

Min syn på människan och hennes välmående & utveckling är helhet. Så det är minst lika viktigt att få vara i, samt upptäcka, positiva sidor och styrkor hos sig själv...

Coaching

Mental rådgivning & handledning. För dig eller ditt företag som vill maxa er potential och utvecklas mot ett fokus. Coachning är en lösningsfokuserad samtalsteknik.

Kim Juhlin

Har gedigen erfarenhet av att hjälpa människor på en mängd områden till sig själva, andra och livet.

Kim_Juhlin_Profil3

Kontakt

Skicka ett meddelande

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Hitta till oss