20220503_232559_0000~2

Kim har gedigen erfarenhet - som hjälpt tusentals människor på en mängd olika områden till sig själva, andra och livet. Totalt 15 år i branschen som terapeut, behandlare och coach har det nu blivit. Och med närmare 10 000 timmar i kliniskt psykoterapeutiskt arbete & coachande samtal har han stött på de flesta typer av människor & utmaningar vid det här laget.

Han erhåller en terapeutexamen från SAPU som är Nordens ledande utbildningsinstitut inom integrerad känslofokuserad psykoterapi och har förutom grunderna inom KBT och Psykodynamiskt - vidareutbildning i bland annat Mindfulness, ACT & Motivational Interviewing (MI). Kim ansvarade för MBI (Mindfulnessbaserade interventioner i vården) i samarbete med Karolinska Institutet under några år och har därför också god insikt i systemteoretiska arbetssätt utifrån processarbete i grupphandledning och som familjeterapeut inom kommunal verksamhet.

Man finner honom starkt autentisk - transparent och trygg i kontakten där han upplevs genuint nyfiken och intresserad av just klienten och hur man kan komma tillrätta med specifikt deras utmaningar. Kim jobbar därför med en tydlig kommunikation som anpassas efter klientens typ av språk så att man kan hitta rätt lösning för rätt typ av problem & därmed också rätt riktning.

Att leva som man lär är ett motto. Så förutom totalt 5 års akademisk bakgrund inom psykologi, pedagogik och behandling har han mer än 500 timmar i egenterapi, 300 timmar i gruppdynamisk psykoterapihandledning, över 2000 timmar mindfulnessmeditation och suttit retreats samt genomfört workshops hos dom främsta svenska & internationella experterna på sitt fält.

Kim är alltså en ständig lärling och som fortsätter förkovra sig inom det psykologiska utvecklingsfältet genom att vara up-to-date via böcker och podcast, kurser och vidareutbildningar.

Välkommen att höra av dig med din förfrågan om anpassat uppdrag!

Väl mött,

Kims_signatur

Kim Juhlin -din terapeut & coach.

Sagt om Kim Juhlin

Jonathan Ljungqvist

Jag har träffat så många framstående coacher & experter inom mindset & personlig utveckling genom senaste åren. Men Kim står verkligen ut som den med starkast energi, skärpa & trovärdighet av dom jag tidigare har bevittnat. Därför är jag övertygad om att han inom snar framtid är en av Sveriges främsta & mest kända namnen inom sitt fält.

-äventyrare & Sveriges ledande expert inom presentationsteknik. Innehållskapare till bland annat Alexander Pärleros Framgångspodden och åt Aron Andersson från Let's Dance.

Ola Schenström

Kim har en gedigen egen erfarenhet av meditation och vana vid att leda grupper och individer i mindfulnessträning. Han har också ett djupt engagemang för att bidra till att integrera mindfulness i på arbetsplatser och i ledarskap. Kim har även terapeutisk utbildning som bidrar till hans totala kompetens att leda grupper och individer i mindfulnessträning

-läkare & författare till Sveriges mest sålda bok om Mindfulness. Driver Nordens största utbildningsinstitut för mindfulnessinstruktörer & är utbildad vid Center for Mindfulness, U-Mass, USA.